Huaröds Föräldraförening

”Vi vill att byn ska vara en trygg och rolig mötesplats för barnen och deras vuxna”

Vilka är vi ?
Alla föräldrar med barn under 18 år i Huaröd med omnejd är automatiskt medlemmar i föreningen. Styrelsen väljs fram på årsmötet och består av
Pi Belsander – ordförande
Björn Evergren – vice ordförande
Jessica Harletun – Sekreterare
Camilla Liljegren, Linda Liljeqvist – Kassör
Louise Johnsson – ledamot
Macy Jader – ledamot
Johanna Nordgren – ledamot
Asawer Al-Maliki – valberedning
Johanna Strandmark – valberedning

Vi jobbar, tillsammans med våra medlemmar, för att samla barnen i byn och ta tillvara på deras intressen och behov

Vad gör vi?
Vi arrangerar olika aktiviteter där barnen (som är utspridda på många olika skolor) kan få träffas och ha kul tillsammans och vi vuxna kan få chans att samarbeta för byn som en trygg och rolig plats för våra barn. Planen är att detta i förlängningen ska leda till att vi får en skola i byn.

Aktiviteter som vi gör/har gjort är filmkvällar, övernattning, bjudit hit teater samt att vi träffas i klubbhuset varannan tisdag för ”Tisdagshäng” där vi umgås och äter tillsammans.

Medlemskap
Du kan välja att vara betalande medlem vilket ger föreningen en ekonomisk grund att jobba för byns barn samt ger dig rösträtt i frågor. Medlemskapet kostar 60 kronor per förälder och år. Du kan betala med swish på nummer 123 511 68 50 (då tillkommer en swishavgift på 2 kronor), eller kontant till någon i styrelsen.
Har du inte barn under 18 men vill stötta vår förening kan du vara stödmedlem, då betalar du ett valfritt belopp eller kan du hjälpa oss med praktiska göromål.

Kontakt
Mail: huarodsforaldrarforening@gmail.com
Facebook: Sök efter gruppen Huaröds föräldraförening