Program Söndag 3 juli

11.00 – 1145 Dansa Din Saga med Drumbeat

Plats: Byahuset Huan
Ålder 4 – 8 år.
​​Något som de flesta barn har gemensamt är viljan att röra sig, dansa gunga klappa när de hör en rytm eller musik som de gillar. I dansa din saga undersöker Drumbeat de traditionella sätten att skapa uttryck och dans. Vi låter oss inspireras av barnens favoritdjur, vardag och människans alla känslor och skapar med dessa en dansande saga tillsammans. Med afrikanska trummor och musik tolkas och förstärks barnens uttryck och de får en möjlighet att påverka och använda sin egen fantasi i gemenskap.
Välkomna alla! Fri entré
för platsbokning besök
https://billetto.se/e/dansa-din-saga-biljetter-642916

14.00 – 15.00 Community Drumming med Drumbeat

Plats: Byahuset Huan
Ålder 9 – 100 år
Det finns en plats för alla i musiken, oavsett bakgrund, titel eller kunskapsnivå!
Community Drum Circle är en lustfylld familjevänlig sammankomst där vi möts för att stärka och peppa varandra och vår gemenskap genom rytm och musik. Alla oavsett musikalisk erfarenhet är välkomna, tillsammans skapar vi rytmer med trummor.
Välkomna alla! Fri entré
Här behövs ingen platsbokning, för vi kan ta emot så många personer. Kom till Byahuset kl 14.00!

16.00 Johanna Knutsson

Plats: Huaröds kyrka Världsartist – med rötter i Tollarp, bjuder på en konsert med lugn svävande elektronisk musik. Johanna är musiker med rötter i techno, hon skapar ett landskap av rytmer och ljud för publiken att resa i tillsammans med henne! Ordlös energi och rörelse!
Biljetter: 100kr
https://billetto.se/e/johanna-knutsson-elektroniska-toner-i-huarods-kyrka-biljetter-642906

18.00 Huaröd Sinfonietta

Plats: Huaröds kyrka
En samling lysande musikerstjärnor sammanstrålar i Huaröd Sinfonietta för en magnifik Grand Finale av Huaröds Festival & Karneval och spelar verk av Dvorak, Martinù, Bartok, Schubert, R Schumann, Brahms, C Schumann. Christina Högman Sparf, mezzosopran – opera- och konsertsångerska i Sverige och internationellt, Nils-Erik Sparf och Bernt Lysell, konsertmästare, briljanta violinsolister.
Biljetter 150kr
https://billetto.se/e/huarods-sinfonietta-biljetter-642918
Barn upp till 15 år går in gratis på allt, men kan behöva boka plats, det görs i biljettlänken.